ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  ΕΚΘΕΣΗ

  Διευθυνση: Μαιάνδρου 135
  Τηλέφωνο: 24210 66168-62013
  Κινητό: 6984333132

  ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  Διευθυνση: Σπετσών 345
  Τηλέφωνο : 24210-62013

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Τα ΕΠΙΠΛΑ ΤΣΑΚΕΡΟΠΟΥΛΟΣ είναι μια 100% ελληνική επιχείρηση με έλληνες εργαζόμενους. Με τις χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν και με έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, είμαστε σίγουροι ότι κάθε ευρώ σας απολαμβάνει το υψηλότερο δυνατό «value for money». Φυσικά σαν ελληνική εταιρία που φορολογείται στον τόπο μας, τα χρήματά σας αποκτούν και μια προστιθέμενη αξία για το καλό όλων μας.
  Το 90% των επίπλων που παραδίδουμε υπάρχουν σε μικρή παρακαταθήκη, και φτάνουν στο σπίτι σας σε λίγες μέρες. Επίσης μπορούμε να προγραμματίσουμε μια ετεροχρονισμένη παράδοση –για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο- και να σας διευκολύνουμε σε κάποια περίπτωση νέου σπιτιού, ανακαίνισης κλπ. Σε κάποιες περιπτώσεις που χρειάζεται ειδική παραγγελία ενός επίπλου, ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω.

  Η εμπειρία μας δείχνει ότι σπάνια θα υπάρξει ελαττωματικό προϊόν από την κατασκευή του. Συνήθως προβλήματα δημιουργεί η κακή χρήση των επίπλων, πχ. ισχυρό καθαριστικό πάνω σε λούστρο επίπλου, υπερβολική έκθεση στον ήλιο κλπ. Παρόλα αυτά τα προϊόντα μας καλύπτονται από αντίστοιχη εγγύηση ως εξής:

  • 15 έτη οι βαφές λούστρων των επίπλων
  • 2 έτη οι μηχανισμοί και τα λοιπά εξαρτήματα
  • 1 έτος τα ηλεκτρικά μέρη των μηχανισμών
  • 5 έτη τα στρώματα
  • 18 μήνες για επενδύσεις από τεχνόδερμα ή ecopelle που καλύπτουν σημεία επαφής με το σώμα
  Στα καταστήματα θα βρείτε εξειδικευμένους σύμβουλους διακόσμησης που θα σας ακούσουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή για τα έπιπλα σας.
  Στο τεράστιο θέμα της διακόσμησης σας παραθέτουμε λίγες, χρήσιμες, πιστεύουμε συμβουλές. Τα μοντέρνα διακοσμητικά συνδυάστε τα με μοντέρνα έπιπλα, τα κλασικά με κλασικά. Ιδανικά αν τα έχετε ζευγάρι τοποθετήστε το ένα δίπλα στο άλλο. Όταν στολίζουμε μια τραπεζαρία βάζουμε κηροπήγια ή βάζα από τη μια μεριά και στην άλλη μπολ η κασπώ. Στις βιτρίνες τα βαριά διακοσμητικά (βάζα, ασημένια) μπαίνουν κάτω και τα γυάλινα ή οι κορνίζες μπαίνουν πιο ψηλά. Ο φωτισμός είναι η μισή διακόσμηση. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με τον κατάλληλο φωτισμό. Τα φωτιστικά δαπέδου και οι απλίκες βοηθούν στην ανάδειξη γωνιών ή άλλων περιοχών και αναβαθμίζουν την εικόνα του χώρου. Τα μεγάλα χαλιά ταιριάζουν σε τραπεζαρίες, τα μικρά σε σαλόνια. Τολμήστε συνδυασμούς πραγμάτων. Ακούγεται ριψοκίνδυνο αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά.